Ingrediënten bavette rollade:
- 1 kg bavette
- 4 eetlepels zaanse mayonaise
- 2 eetlepels pesto alla genovese
- zongedroogdetomaten
- pijnboompitjes
- spinazie
- halve eetlepel bieslook
- parmezaansekaas grangusto
- peper en zout
Bereiding:
1. vlinder de bavette
2. bestrooi de binnenkant met zout en peper, vervolgens met de parmezaansekaas daarna met de spinazie en peinboompitten.
3. rol de bavette op als een rollade en knoop hem dicht met slagerstouw
4. doe ze bavette op de BBQ (indirect) op 110 graden tot deze een kerntempratuur heeft van 55 graden (medium rare)
Met:
Hasselback aardappels van de bbq
Voor 2 personen
Ingrediënten:
- 3 normale aardappelen
- olijfolie
- zeezout
- rozemarijn en verse knoflook teentjes
Bereiding:
1. spoel de aardappelen goed schoon.
2. snijd de aardappelen in (ongeveer tot de helft)
3. stop plakjes knoflook in de aardappels
4. smeer de aardappels in met olijfolie.
5. bestrooien met zeezout en rozemarijn.
6. doe ze op de BBQ (indirect) ongeveer 45 minuten op 200 graden, (of tot de aardappels lekker knapperig en gaar zijn).
Heb jij dit recept gemaakt? Deel een foto en tag mij op Instagram
@BBQnoeiert