Lekker als borrelsnack of gewoon als tussendoortje
Ingrediënten:
- 5 frikandellen fijn, ontdooid
- goedkope mosterd
- een bbq rub die lekker vind
-
HUF saus
- Roomboter
Extra benodigdheden
- aluminium bakje
- rookhout
Bereiding:
1. verwarm de BBQ indirect op 130 graden.
2. smeer de frikandelen in met een klein beetje mosterd
3. doe de bbq rub over de frikandelen
4. voeg het rookhout toe op de BBQ en leg de frikandellen op de grill
5. haal na 30 minuten de frikandellen van de BBQ
6. verhoog nu de tempratuur naar zoon 180 graden
7. snij de frikandellen in gelijke stukken en doe deze in een aluminiumbak
8. voeg roomboter en HUF saus toe
9. doe de aluminiumbak nu voor zoon 30 minuten op de BBQ en en voeg roomboter en
HUF saus toe
10. hussel elke 5 minuten de frikandellen door de roomboter en saus en na 30 minuten is het klaar
Heb jij dit recept gemaakt? Deel een foto en tag mij op Instagram
@BBQnoeiert