Ingrediënten:
- 2 stukken skirt steak van ongeveer 200 gram per stuk
- 4 eetlepels zaanse mayonaise
- zongedroogde tomaten
- pijnboompitjes
- spinazie ala creme
- halve eetlepel bieslook
- parmezaansekaas grangusto
- peper en zout
Bereiding:
1. vlinder de 2 skirt steaks
2. maak in een schaaltje een mix van mayonaise, spinazie ala creme, bieslook, parmezaansekaas en peinboompitten
3. bestrooi de binnenkant van de skirt steaks met zout en peper
4. voeg de mix uit het schaaltje toe
5. rol de skirt steaks op als een rollade en knoop deze dicht met slagerstouw
6. doe ze bavette op de BBQ (in een gietijzeren pan op een bedje van ui en zongedroogde tomaten) op 110 graden tot deze een kerntempratuur heeft van 55 graden (medium rare)
Heb jij dit recept gemaakt? Deel een foto en tag mij op Instagram
@BBQnoeiert